Jegyezze meg!
 
 
 

Panini pékség

pĂ©ksĂ©gA Panini Kft. 1990 -ben alakult. A IX kerületben a Ráday utcában kezdte meg mĂ»ködését, kezdetben kizárólag finom pékárut elsõsorban croissant gyártott. 1993 ban kerültünk a XVII. kerületbe a Ferihegyi útra egy bérleménybe. Itt már a nagyobb területen lehetõség adódott a termékskála bõvítésére a finom pékáru mellett elkezdõdött a kenyér és kifli - zsemle gyártása is. A jelenlegi helyünkre a Melczer utcába 1998 ban költöztünk, melyet az elején béreltünk majd késõbb lehetõség nyílt a telephely megvásárlására. Az üzemet több lépcsõben bõvítettünk.

pĂ©ksĂ©g ĂĽzletSütõipari termékek elõállítsa mellett, vegyes élelmiszer kiskereskedelemmel is foglalkozunk. Jelenleg hat saját üzemeltetésĂ» kiskereskedelmi boltot mĂ»ködtetünk. Tizenhárom tehergépkocsival közel 180 üzletbe, napi 3-4 alkalommal végzünk kiszállítást az év minden napján.

Partnerink között megtalálható a kis üzletektõl kezdve a nagyobb CBA üzleteken keresztül az Önkormányzati konyhák óvodák. Közbeszerzési eljárás keretében Budapesten szinte az összes jelentõs kórházába beszállítottunk.

A Panini Kft. 80 fõt foglalkoztat, közel háromszáz féle terméket gyárt.

 

Panini Kft. 1174 Budapest, Merczel utca 68. (1) 253 0965

eszter.jpg
 

A kenyér története

     A táplálkozásélettani szempontból igen kedvezõ gabonamagnak köszönhetõ a tápláló, ízletes és olcsó élelmiszer, a kenyér létrejötte. A kenyér egyedüli abban, hogy tartós fogyasztás esetén sem unható meg, tehát nélkülözhetetlen élelmiszer.

Bõvebben...
Vonalban
Látogatók: 629663
© 2024 Péceli kenyérgyár Panini Pék pékség